Badkamers; advies op maat

De dagen dat een badkamer een puur functionele ruimte is liggen gelukkig ver achter ons. De badkamer is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Waar je in alle rust een douche of bad neemt, de dag begint en later weer van je afspoelt. Wanneer het besluit is genomen om de oude badkamer te verbouwen of – in het geval van nieuwbouw – de nieuwe badkamer in te richten komt u voor veel keuzes te staan. U doet een investering waar u de komende jaren zorgeloos van wilt genieten; een badkamer kiest u voor nu én later. Lohuis & Zn. heeft ruim 25 jaar ervaring en realiseert jaarlijks 150 badkamers. Of het nu gaat om de complete aanleg van uw badkamer of alleen de aanschaf van het sanitair; onze adviseur begeleiden u bij iedere stap in het proces. Uw badkamer maken is een specialisme, een compleet pakket van vakmanschap en de hoogste kwaliteit in sanitair wat leidt tot uw droom badkamer.

Of u nu gaat voor puur praktisch, romantisch of juist trendy: bekijk de laatste trends in sanitair, tegels en keukens in onze moderne showroom en bespreek in een oriënterend gesprek de mogelijkheden. In onze ruim opgezette, 800 vierkante meter tellende showroom vindt u niet alleen de laatste trends, onze opstellingen zijn eveneens opgebouwd aan de hand van realistische maten van de gemiddelde Nederlandse badkamer en keuken.

Wij verwerken uw wensen in een 3D-tekening en vertalen uw droom naar een betaalbare maar vooral bijzondere ruimte. Afgestemd op uw persoonlijke behoeften en budget. Scherpe prijzen is waar we groot mee zijn geworden en dat zal altijd een speerpunt blijven. Bekijk onze referenties en maak direct een afspraak of kom langs en laat u inspireren. Want elke badkamer en keuken verdient ons specialisme.

Ontdek meer over Lohuis & Zn.Doe de Lohuis offerte check