Keukens; volledige service

Geen thuis zonder keuken. De keuken is een warm welkom. We komen er om te koken, te eten, de krant te lezen, te borrelen met familie en vrienden en om de dag door te nemen. De keuken is een belangrijke, misschien wel de meest belangrijke leefruimte in huis. Naast functioneel is een keuken vooral persoonlijk en iedere keuken vertelt zijn eigen verhaal. Een ruimte die naadloos moet aansluiten bij de lifestyle van u en uw gezin. Een keuken kopen doet u niet zomaar. De keuze uit het veelzijdige aanbod is niet altijd even makkelijk. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten begeleiden wij u bij iedere stap: van het bepalen van de stijl die bij u past, tot de juiste indeling en montage.

Lohuis & Zn. heeft ruim 25 jaar ervaring en realiseert jaarlijks 100 keukens. Of u nu kiest voor nostalgisch klassiek, gezellig landelijk of strak design, in onze showroom vindt u een ruime collectie kwaliteitskeukens en hoogwaardig inbouwapparatuur voor iedere interieurstijl en ieder budget.

Bekijk de laatste trends in sanitair, tegels en keukens in onze moderne showroom en bespreek in een oriënterend gesprek de mogelijkheden. In onze ruim opgezette, 800 vierkante meter tellende showroom vindt u niet alleen de laatste trends, onze opstellingen zijn eveneens opgebouwd aan de hand van realistische maten van de gemiddelde Nederlandse badkamer en keuken.

Wij verwerken uw wensen in een 3D-tekening en vertalen uw droom naar een betaalbare maar vooral bijzondere ruimte. Afgestemd op uw leefstijl, kookgewoonten, persoonlijke behoeften en budget. Scherpe prijzen is waar we groot mee zijn geworden en dat zal altijd een speerpunt blijven. Bekijk onze referenties en maak direct een afspraak of kom langs en laat u inspireren. Want elke badkamer en keuken verdient ons specialisme.

Ontdek meer over Lohuis & Zn.Doe de Lohuis offerte check