Tegels; eindeloze mogelijkheden

Een vloer- en wandtegel en de manier waarop deze wordt verwerkt is bepalend voor de uitstraling van een ruimte. Een tegel is allang niet meer alleen praktisch en makkelijk in onderhoud, met de juiste tegels benadrukt u de juiste uitstraling voor uw ruimte. Ze vormen de basis van de woning of terras en kunnen in talloze uitvoeringen en afmetingen geplaatst worden.

Welke tegel u kiest is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de toepassing en uw wensen. Tegels worden niet alleen toegepast in de badkamer of in de toiletruimte, maar ook als tegelvloer in de woonkamer, de hal, de keuken, de serre of zelfs buiten op het terras. Lohuis & Zn. heeft zich ruim 25 jaar geleden gespecialiseerd in tegels en vloerverwarming. Wij werken met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige tegelsoorten, van de beste internationale merken en oorsprong.

Van rustiek tot modern en van hardsteen “look” tot dubbel gebakken. Met alle kleuren, formaten, patronen, dessins en structuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan look-a-like tegels in hout, metallic en beton of grootformaat tegels tot bijvoorbeeld 60 x 120 cm. Maar ook aan modulair opgebouwde tegels, tegels toegepast met led-verlichting of tegels verwerkt als plint. Lohuis & Zn. levert eveneens kwalitatief hoogstaande PVC vloeren.

Heeft u graag tegels én warme voeten? Dan is vloerverwarming de oplossing. U vindt bij ons diverse soorten vloerverwarming: zowel elektrisch als aansluitbaar op de cv. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we als geen ander in staat om u te adviseren over materiaalkeuze, toepassing en sfeer.

Door het uitschakelen van de tussenhandel zijn wij de eerste met de nieuwste trends en de scherpste prijzen. Door de eigen import kunnen wij bovendien een groot aantal tegelseries uit voorraad leveren. Wij zorgen desgewenst voor een vakkundige verwerking van uw tegels om elke wens te vertalen naar de praktijk.

Bekijk in onze moderne showroom de laatste trends in sanitair, keukens en tegels en bespreek in een oriënterend gesprek de mogelijkheden. De tegelcollectie wordt bij ons op vele manieren gepresenteerd. Zowel in badkameropstellingen als op grote panelen en vloervlakken treft u onze diversiteit aan tegels aan. Of laat u inspireren door onze referenties en maak direct een afspraak. Want elke badkamer en keuken verdient ons specialisme.

Ontdek meer over Lohuis & Zn.Doe de Lohuis offerte check