Installatie; specialisten met passie

Met ruim 20 jaar ervaring in de branche verzorgt het installatieteam van Lohuis & Zn. jaarlijks ruim 250 bijzonder betaalbare badkamers en keukens. Met passie voor het vak en kennis van de mogelijkheden beoordelen wij elke individuele ruimte met het doel er een droom te realiseren.

In onze ruim opgezette showroom vindt u niet alleen de laatste trends in badkamers en keukens, onze opstellingen zijn eveneens opgebouwd aan de hand van realistische maten van de gemiddelde Nederlandse badkamer en keuken. Met de maten van uw huidige badkamer en/of keuken maakt u samen met onze adviseur een 3D-ontwerp op maat. Met dit ontwerp ontvangt u eveneens een offerte voor het materiaal en een kostenraming voor de montage en het tegelzetwerk. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland om ter plekke de situatie te bekijken en eventueel na te meten.

Vanaf dat moment kan een ruwe planning van de verbouwing met u worden doorgenomen en bevestigd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Doordat wij alle specialisten in huis hebben sluiten de installatie- en tegelzetwerkzaamheden naadloos op elkaar aan en wordt u doorlopend geïnformeerd over de te nemen deelstappen. Gedurende de gehele verbouwing heeft u één aanspreekpunt!

Laat het bad vollopen, stap onder de douche of plan een gezellig diner met familie en vrienden. Want het genieten kan beginnen.

Ontdek meer over Lohuis & Zn.Doe de Lohuis offerte check