"Een badkamer waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Compleet met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en wandcloset."

Badkamer Sprenkels | Enschede

Een badkamer waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte zodat de mogelijkheden ten volste wordt benut. Er is plek voor een ruim ligbad, douche voorzien van een regendouche, dubbel wastafelmeubel en wandcloset.

Voor de verwarming is er gekozen voor een designradiator gecombineerd met en elektrische vloerverwarming. Doordat we steeds actiever worden met energie transitie en beschikken over zonnepanelen is deze manier van verwarmen naast comfortabel ook financieel erg aantrekkelijk.

De kleurstelling van de badkamer is antraciet (vloertegels) - wit (wandtegels) - lichtgrijs (aluminium plafond). Het aluminium plafond met LED spots is het meest geschikte plafond voor de natte ruimte. Aluminium is een goede warmte geleider en neemt vrijwel direct de temperatuur aan van de omgeving. Hierdoor zal er nagenoeg geen condens ontstaan op het plafond en is deze onderhoudsvrij.

Ik wil ook zo'n badkamer